While we have documented evidence of shiitake cultivation as early as 1100 AD during the Sung Dynasty in China, cultivation of this mushroom may have begun long before this time. As a fungus native to East Asia, and particularly in the more tropical ...
from The World's Healthiest Foods http://bit.ly/1gH6EXz
Food of the Week: Shiitake Mushrooms
الصحة الطبيعية
●
dimanche 12 mai 2019
Inscription à :
Publier les commentaires (Atom)
Search this blog
Qui êtes-vous ?
Membres
Popular Posts
-
Most of us are caught up with work, school, or family (or all of the above!) and don’t allow enough time to plan and prep meals. So eating ...
-
Recette de Tajine de poulet par Goutdefood : Tajine de poulet aux épices de Yannick Alléno Je vous propose une recette extraite du dernier...
-
Il fait beau, il fait chaud. Après une bonne marche je me régale avec une glace express aux myrtilles. Moyennement sucrée, bonne source d...
-
Aujourd'hui un plat très répandu dans la cuisine traditionnelle du Maghreb..Mes garçons me réclamaient du couscous et comme la semoule n...
-
Une recette sans gluten et ig bas aujourd’hui. Une bonne occasion d'utiliser ma farine de coco. D'habitude j'utilise dans mes g...
-
These chickpea burgers are the best meat-free burger you’ll have on your barbecue all summer! For those of you who are plant-based, or even...
-
Couronne salée au Camembert et basilic Bonjour tout le monde, J’aime beaucoup les cakes salés comme cette Couronne salée au camembert et ...
-
Que faire avec le reste d'une brioche? Du Pudding anglais? C'est déjà fait - recette ici . Autre recette anti-gaspi ? Cette fois ...
-
I was trying to come up with a fun recipe for chicken thighs, but somehow ended up making Sun-dried Tomato Pesto instead. I wasn’t in the m...
-
What's New and Beneficial about Walnuts Researchers are convinced - more than ever before - about the nutritional benefits of walnuts wh...
EVE'S WORLD. Fourni par Blogger.
0 commentaires:
Enregistrer un commentaire